Wątek: Vanity's Fiend/Emptiness vs Rączki  (Przeczytany 343 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Rysnig

Vanity's Fiend/Emptiness vs Rączki
« 27 Maj, 2014, 00:50:30 »
0
Jak zachowują się te karty przeciwko sobie(Emptiness vs Ice, Fiend vs Fire)? To znaczy, czy Vanity pozwalają rączką na resolv ich efektów, czy nie, jako że te drugie special summonują? Nie zastanawiałbym się nad tym, gdyby nie fakt, że special summon u Rąk pojawia się dopiero po zniszczeniu karty opp (then you can). Ktoś wie jak z nimi jest?

j4

Odp: Vanity's Fiend/Emptiness vs Rączki
« #1 27 Maj, 2014, 01:23:17 »
0
Summon jest opcjonalny, także możesz odpalić efekt Handów który niszczy, i jeżeli wycelowałeś odpowiednio w Fienda/Emptiness to możesz później skorzystać także z efektu summonującego

Izorist

Odp: Vanity's Fiend/Emptiness vs Rączki
« #2 27 Maj, 2014, 01:24:07 »
0
potwierdzam. rulingi OCG jako poparcie:
http://www.ygorganization.com/ocg-05222014-ocg-rulings/

Rysnig

Odp: Vanity's Fiend/Emptiness vs Rączki
« #3 27 Maj, 2014, 01:25:14 »
0
Ok, dzięki za pomoc  ;)

Link sponsorowany
 

Podobne tematy Yu-Gi-Oh!

  Temat / Zaczęty przez Ostatnio
Ostatnio 03 Listopad, 2015, 01:28:53
Izorist