Wątek: [TCG][Errata] Bujingi Turtle  (Przeczytany 939 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kanashimi Tomo

[TCG][Errata] Bujingi Turtle
« 26 Lipiec, 2014, 10:36:43 »
+9
Wraz z nadejściem AP05 lubiany przez wszystkich żółwik dostał Erratę efektu

Bujingi Turtle
During either player’s turn, when a card or effect is activated that targets a “Bujin” monster you control (except during the Damage Step): You can banish this card from your Graveyard; negate that effect.



Źródło : http://www.ygorganization.com/ap05-bujingi-turtle-errata-announced/
« Ostatnia zmiana: 27 Grudzień, 2016, 18:48:18 Izorist »

Flasher

Odp: Errata Bujingi Turtle
« #1 26 Lipiec, 2014, 13:46:41 »
+2
Dla tych co nie wiedzą co się zmieniło.
Dodali klauzulę, która zabrania żółwiowi negacji efektów odpalanych w damage stepie.

Sprawia to, że Budyń jest bardziej podatny na karty takie jak Fire Hand Ryko, Lightsworn Hunter i inne dobra targetujące właśnie w tym momencie walki.

j4

Odp: Errata Bujingi Turtle
« #2 26 Lipiec, 2014, 18:44:12 »
+1
Dla tych co nie wiedzą, po co i dlaczego taka zmiana - taki jest oryginalny efekt karty, tak Żółwik działa w OCG

Mich

Odp: Errata Bujingi Turtle
« #3 26 Lipiec, 2014, 19:03:45 »
0
Ale będzie można grać kartą ze starym efektem i pamiętać że został zmieniony?

Kanashimi Tomo

Odp: Errata Bujingi Turtle
« #4 26 Lipiec, 2014, 19:07:45 »
0
Ale będzie można grać kartą ze starym efektem i pamiętać że został zmieniony?

Tak, jak każdą inną, która miała Erratę (np. Waboku, polecam zerknąć z ciekawości).

Izorist

Odp: Errata Bujingi Turtle
« #5 27 Lipiec, 2014, 13:07:21 »
0
dobrze ;D

Link sponsorowany
 

Podobne tematy Yu-Gi-Oh!

  Temat / Zaczęty przez Ostatnio
Ostatnio 04 Luty, 2015, 02:45:49
Izorist
Ostatnio 28 Luty, 2015, 23:03:40
Izorist
Ostatnio 14 Kwiecień, 2015, 11:08:14
Regis
Ostatnio 01 Maj, 2016, 22:59:37
Izorist
Ostatnio 14 Lipiec, 2017, 12:23:28
Kanashimi Tomo