Wątek: [TCG] Legendary Collection Kaiba  (Przeczytany 4194 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: [TCG] Legendary Collection Kaiba
« Odpowiedź #75 dnia: 04 Marzec, 2018, 16:53:26 »
0
Ale zje.....psuli xD Chaos Emperor Dragon - Envoy of the End xddddd


i tak to nigdy z banki nie zejdzie XDDD a jakas sztuka na olx wisi tego

Razmus

Odp: [TCG] Legendary Collection Kaiba
« Odpowiedź #76 dnia: 04 Marzec, 2018, 17:31:14 »
0
ekhm, karta dostała erratę w OCG, więc jak tylko dostaniemy nowy print z tą erratą to karta od razu może zejść z banlisty ;)
Tududu tududu

Odp: [TCG] Legendary Collection Kaiba
« Odpowiedź #77 dnia: 04 Marzec, 2018, 17:36:01 »
0
A jak jego efekt brzmi po erracie?
Another two down, one to go. Szukam Wightmare, tylko angielskiego.

Razmus

Odp: [TCG] Legendary Collection Kaiba
« Odpowiedź #78 dnia: 04 Marzec, 2018, 17:39:40 »
0
Chaos Emperor Dragon - Envoy of the End
Cannot be Normal Summoned/Set. Must first be Special Summoned (from your hand) by banishing 1 LIGHT and 1 DARK monster from your Graveyard. You can pay 1000 Life Points; send all cards in both players' hands and on the field to the Graveyard, then inflict 300 damage to your opponent for each of your opponent's cards sent to the Graveyard by this effect. During the turn you activate its effect, no other card effects can be activated.

Oczywiście ta errata obowiązuje wyłącznie w OCG do momentu w którym nie dostaniemy printu z tą erratą albo dodadzą erratę na https://www.db.yugioh-card.com/yugiohdb/

PS. Aby nie było offtopu to dodam, że wszystkie 5 nowych kart w tym secie to promki, a game board jest niestety jakby z twardej okładki, a nie z gumy :<
« Ostatnia zmiana: 04 Marzec, 2018, 17:43:32 wysłana przez Razmus »
Tududu tududu

Kanashimi Tomo

Odp: [TCG] Legendary Collection Kaiba
« Odpowiedź #79 dnia: 05 Marzec, 2018, 10:12:26 »
0
i tak to nigdy z banki nie zejdzie XDDD a jakas sztuka na olx wisi tego

I tutaj właśnie przez brak reprintu (z erratą) karta nie zejdzie, a miała szansę ;P
“Play interests me very much," said Hermann: "but I am not in the position to sacrifice the necessary in the hope of winning the superfluous.” - Alexander Pushkin

Odp: [TCG] Legendary Collection Kaiba
« Odpowiedź #80 dnia: 06 Marzec, 2018, 01:16:57 »
0
   jest i 1. oppening ;P?



Troche ostudzil sie moj entuzjazm i poczekam jeszcze z 3 tyg zanim sie zdecyduje na zakup. Trzymam za was kciuki i czekam na aukcje singli!
« Ostatnia zmiana: 06 Marzec, 2018, 01:21:59 wysłana przez tomeczkoo »

 

Podobne tematy Yu-Gi-Oh!

  Temat / Zaczęty przez Odpowiedzi Ostatnia wiadomość
42 Odpowiedzi
9015 Wyświetleń
Ostatnia wiadomość 10 Październik, 2013, 04:46:06
wysłana przez pokkkqwexxxsnorexxx
72 Odpowiedzi
5048 Wyświetleń
Ostatnia wiadomość 22 Październik, 2014, 11:38:42
wysłana przez Viamortis
3 Odpowiedzi
960 Wyświetleń
Ostatnia wiadomość 17 Maj, 2015, 09:34:58
wysłana przez Razmus
18 Odpowiedzi
1404 Wyświetleń
Ostatnia wiadomość 04 Październik, 2016, 15:49:04
wysłana przez Zeref
9 Odpowiedzi
678 Wyświetleń
Ostatnia wiadomość 21 Czerwiec, 2018, 23:22:58
wysłana przez Razmus