Wątek: Soul Union. zasada  (Przeczytany 242 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

settokaiba

Soul Union. zasada
« 21 Luty, 2018, 21:12:14 »
0
Hej,
ktoś ogarnia anime ? jak ta karta tak naprawdę działa. dodaje atak do końca tury czy na stałe , dopóki potwora nie flipnie się face down bądź zniszczy ?

Odp: Soul Union. zasada
« #1 22 Luty, 2018, 10:19:02 »
0
Jeżeli chodzi o tego trapa z GXa, to jego efekt brzmi: "Select 1 "Elemental Hero" monster you control and 1 "Elemental Hero" monster in your Graveyard. The "Elemental Hero" monster you control gains ATK equal to the ATK of the selected "Elemental Hero" monster in your Graveyard. ". Nie ma tam żadnego dopisku w stylu "until end of this turn", więc zwiększenie ataku trwa tak długo, jak długo potwór pozostaje face-up na planszy.

settokaiba

Odp: Soul Union. zasada
« #2 22 Luty, 2018, 15:30:05 »
0
też tak myślałem, ale z tą bajką to nigdy nic nie wiadomo hehe.
 no dzięki.

 

Podobne tematy Yu-Gi-Oh!

  Temat / Zaczęty przez Ostatnio
Ostatnio 18 Styczeń, 2014, 11:25:33
Entelarmer
Ostatnio 11 Lipiec, 2014, 23:03:46
Kali
Ostatnio 29 Październik, 2015, 22:54:14
Izorist
Ostatnio 07 Czerwiec, 2016, 15:33:59
Hunt
Ostatnio 13 Lipiec, 2018, 04:49:29
Razmus